"DMS - Dumonceau Medical Service Zich samen inzetten om een hoge kwaliteitspeil na te streven".


Bandagiste

Onze troeven

Bereikbaarheid

Onze kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar om in noodgevallen snel te kunnen reageren ( ook 's avonds of in het weekend). Noodnummer op ons antwoord apparaat buiten de openingsuren.

Noodnummer op ons antwoord apparaat buiten de openingsuren.

In onze vestiging bieden wij u in een bijzondere verkoopsomgeving een groot aantal diensten aan waarbij intimiteit en vertrouwelijkheid centraal staan.


Productkeuze

DMS biedt een compleet gamma van de in België beschikbare merken aan om de klant een totale keuzevrijheid te bieden en het doktersvoorschrift nauwgezet te kunnen opvolgen.

DMS wordt door alle ziekenfondsen en verzekeringsmaatschappijen erkend.


Complementariteit

Om elke patiënt een optimale en persoonlijke opvolging te garanderen, werken wij nauw samen met de stomatherapeuten, vertrouwde verpleegkundigen, ziekenhuisteams en/of diensten voor thuisverpleging.


Vakkundigheid

Dankzij de expertise en ervaring van de teamleden staat DMS garant voor een technische kennis van alle aangeboden producten en materiaal. Desgevallend zal DMS-team bijstaan met raad en daad via haar stomatherapeuten of team van bandagisten.


Snelle levering

Dankzij onze permanente voorraad van heel wat producten kunnen wij zeer korte leveringstermijnen garanderen.


Opvolging door onze stomatverpleegkundigen

Onze stomaverpleegkundigen kunnen u persoonlijk opvolgen.


Onze partners